Herkenbare sekssituaties als je zwanger probeert te raken

Liefde door Sabine

Jij gooit meteen je benen in je nek wanneer je vriend zijn soldaten heeft uitgezonden voor Missie Baby. Je wilt voorkomen dat zijn witte goedje net zo snel als wildwaterrivier Rafa Ortiz weer naar beneden stort en daarom hang jij tien minuten ondersteboven in de kroonluchters terwijl vriendlief een douche neemt. Wat een romanticus. Proberen jij en je vriend een baby te maken? Wij geven je 4 herkenbare situaties:

Agenda’s worden getrokken

De manier om zwanger te raken? Seks. Heel veel seks. Maar met die drukke agenda’s van jou en je partner, is het soms lastig om een momentje te vinden om de horizontale tango te dansen. O, en dan heb je natuurlijk nog het lieverd-ik-ben-zo-moe-smoesje. Om te voorkomen dat een van jullie opeens last heeft van acute migraine, spreken jullie maar een tijdstipje af.


Standjes worden gegoogeld
Terwijl jij in een vrij compromitterende positie ligt, vraagt je vriend zich opeens af of jullie dat babymakingsproces niet in een andere houding moeten doen. Hij vist behendig zijn telefoon van het nachtkastje en laat jou in een hoek van 90 graden liggen. Er moet echt even gegoogeld worden of de Pretzel Dip of juist de Dirty Dangle het beste werkt voor zijn zwemmers.


Je eisprong wordt bijgehouden
Voorheen vond je ovulatie niet zo’n sexy woord en hield jij je er totaal niet mee bezig, maar nu draait alles om jouw eisprong. Gezamenlijk staan jij en je partner rondom de computer en gebruiken jullie een handige tool op een mamasite om te berekenen op welke dag jullie echt los moeten gaan als konijntjes.

Je vergeet soms je eigen genot

Wanneer jij en je vriend de koffer induiken om een baby te creëren, is het wel handig als dat moment suprême van je wederhelft wordt bereikt. Het orgasme van de vrouw? Iets minder nuttig. Maar dat die van jou iets bijdraagt aan zwangerschap, betekent niet dat jouw vriend zomaar van jou af hoeft te rollen en jou onbevredigd achterlaat. Jij moet ook sterren zien!