Zo zet je je scharrel aan de kant

Liefde door Fadak

De eerste weken daten jullie in ieder vrij moment, leer je z'n vrienden kennen en weet je wat zijn favoriete drankje is. Maar als het wat serieuzer wordt, begint er toch iets dwars te zitten. Is deze man het waard of wordt het niet meer dan een scharrel? Blijkt hij niet de ware te zijn, dan kap je het zo af.

Eerlijkheid

Nee, het is ook niet makkelijk om iemand te vertellen dat het toch niks wordt en dat je iemand anders stiekem toch meer ziet zitten. Spreek het uit, want jij wilt ook niet aan het lijntje gehouden worden. En het scheelt je awkward momenten.

Vertel wat wel leuk was

Vertel hem niet alleen de redenen waarom je ermee wilt stoppen, maar welke dingen je wel leuk vindt aan hem. Je wilt niet dat hij alleen de ergernissen onthoudt… Je hebt ook best vaak met hem gelachen, en de beste man was ook nog eens goed met zijn handen. Mag 'ie best weten.

Ga naar hem toe

Wel zo netjes om hem een beetje tegemoet te komen als je van plan bent hem aan de kant te zetten. Ga dus bij hem langs in plaats van andersom.

Contact behouden

Blijf vooral geen contact houden terwijl je weet dat het niks wordt. Dit zorgt alleen maar voor verwarring bij hem. Heel leuk voor je dat je sollicitatie goed is verlopen, maar app dat maar naar je zus.

Dronken bui = telefoon op vliegtuigstand

Het is bijna ieder van ons weleens overkomen dat we een appje sturen naar een ex of scharrel terwijl we dronken zijn. Je hebt iets teveel wijn naar binnen zitten werken en ja… dan heb je behoefte aan aandacht. Maar ga niet die arme jongen appen wanneer je hem onlangs nog hebt afgewezen.