Fashion / Cadeaus & hebbedingetjes
Cadeaus & hebbedingetjes

Deze adventskalender is wel heel cheesy!

Nog 27 nachtjes slapen en dan is het ein-de-lijk kerst! We kijken er ieder jaar weer naar uit. Een dag gevuld met gezelligheid, eten, cadeautjes en een warme sfeer. En de beste manier om af te tellen naar deze dag is ongetwijfeld met een adventskalender.

Het is nog niet eens december en we hebben al allerlei adventskalender voorbij zien komen. Naast de ouderwetse chocoladeversie, hebben we ook de kalenders voorbij zien vliegen met beautyproducten, een tiny wijnflesje of met gin. Zijn al deze adventskalenders niks voor jou? Dan is deze het misschien wel! 

Say cheese!
Mini cameraatjes, fotolijstjes, iets wat met fotograferen te maken heeft heeft? Nee… In deze adventskalender zit er iedere dag een ander soort stuk kaas waar je van kunt smullen. Ondanks dat kaas een veel voorkomend product is tijdens de feestdagen, is het bij niemand opgekomen om deze kalender te ontwikkelen, totdat Annem Hobson, blogster van So Wrong It’s Nom, met het idee kwam.

December 2017
Hobson heeft het heft in eigen handen genomen wat betreft de unieke adventskalender waar we allemaal op gewacht hebben (of niet). Helaas is de cheesy kalender aankomende december nog niet te koop. Annem hoopt wel genoeg interesse te kunnen wekken, zodat we er tijdens Kerstmis 2017 massaal van kunnen genieten. Word jij al happy bij het idee dat je iedere ochtend een ander soort kaas naar binnen kunt werken, dan kun je je registreren op cheeseadventcalender.com zodat je op de hoogte gehouden kunt worden.

Ben je een beetje ongeduldig om tot volgend jaar te wachten, dan kun je hem zelf ook maken

Voor welke adventskalender ga jij dit jaar?