Lifestyle / Media
Media

Onze favoriete muziekzender introduceert de leukste portie entertainment

Vroeger, toen de tv nog een hele bijzondere uitvinding was, konden we ons urenlang vermaken met de leukste tv-zenders. Vooral muziekzenders zoals TMF, The Box en MTV waren erg populair onder onze generatie. Zodra we thuiskwamen van school, ging de tv meteen aan.

Maar gelukkig hoeven we dankzij XITE deze nostalgische gevoelens niet te missen. Thanks to deze te gekke internetzender kunnen we niet alleen 24/7 genieten van de lekkerste tracks, maar ook van de vetste videoclips. En dat doen we maar al te graag. Net thuis na een zware dag? Dan is even bijkomen op de bank met de lekkerste deuntjes en tofste clips hemels. Is je huis toe aan een grote schoonmaakbeurt? Speakers aan en gaan met die banaan! En om af en toe wat afwisseling in te brengen, verschijnen ook de leukste programma’s af en toe op ons beeldscherm. We krijgen maar niet genoeg van deze heerlijke zender!

En om het nog mooier te maken heeft XITE iets nieuws, namelijk een YouTubeprofiel met de leukste kanalen. In SPEAKERBOXX gaat presentratice Iris bijvoorbeeld de straat op om de ongezouten mening van het publiek te vragen over allerlei muziek related topics, zoals videoclips, artiesten en nieuwtjes. Vragen als ‘wat is jouw favoriete nummer in de club’ of welke celeb zie jij het liefst als president van de VS aan bod komen. Ben jij benieuwd naar de leukste filmpjes? Check dan snel deze video voor een goede portie entertainment; 

Met wie ga jij deze video's kijken?