Waarom een karaokeavondje met je vriendinnen awesome is! (+ WIN)

Vrije tijd door Fadak

Een vrijgezellenfeestje, een verjaardag, iets te vieren of gewoon gezellig een avondje uit met vriendinnen? Dit kun je op zoveel verschillende manieren doen. Je kunt ergens wat gaan eten, maar wat dacht je van een gezellig karaoke avondje?

Een avondje karaoke met je besties is ideaal als je wilt genieten. Zelfs degene die normaal niet uit hun comfortzone durven te stappen hebben op dit moment skit aan iedereen. Gewoon gaan met die banaan! Ginger Amsterdam heeft een verrassing voor jullie, want ze geven een karaoke avond inclusief heerlijk eten (dat hebben wij zelf mogen proeven) en cocktails weg. Supertof toch? Maar voordat ze dat weggeven kun je hieronder nog even lezen waarom zo'n karaoke avond nou écht the bomb is!

… Laten we eerlijk zijn, iedereen is gek op zingen. Zelfs al kun je er helemaal niks van en klink je enorm vals, van zingen worden we gewoon heel blij! Maak jezelf maar gewoon wijs dat je net als Beyoncé klinkt en het komt helemaal goed.

… Of je de tekst nou wel of niet kent, dat maakt helemaal niks uit. Gelukkig kun je alles aflezen vanaf het scherm! Ben je nog op zoek naar een goede locatie waar je goed kunt karaoken en een privéruimte hebt? Ga dan naar Ginger Amsterdam!

… Een karaoke optreden kan NEVER NOOIT slecht zijn. Daar hoef je je dus helemaal niet druk om te maken. Laat je lekker gaan, doe iedere uithaal, houd je niet in qua je dancemoves and just do it!

… Je kunt als volwassene eindelijk weer een applaus krijgen voor niks doen. Want hoogstwaarschijnlijk sta je samen met je vriendinnen wat te blèren en dan nog krijg je een daverend applaus.

… Die ene vriendin die normaal niks durft, niet eens een vreemd persoon aandurft te spreken, staat daar op het podium de tijd van haar leven te hebben. Hoe ge-wel-dig is dat?

… Heb je ooit een chagrijnig persoon meegemaakt tijdens een avondje karaoke? Nee, precies! Iedereen staat mee te dansen en te zingen en dat is precies wat je nodig hebt voor een ultieme girlsnight. Heel veel gezelligheid!

… Dit is eindelijk het moment waarbij je je meisjesdroom waar kunt maken. Vroeger (of nog steeds) stond je met een borstel in je handen helemaal los te gaan voor de spiegel op liedjes van de Spice Girls en nu kun je dan eindelijk met een echte microfoon in jouw handen staan!

... Nadat je een lied hebt gezongen is het de hoogste tijd voor een lekkere cocktail, Gin Tonic of een fijne burger. En laten die nou extreem lekker zijn bij Ginger Amsterdam - zie hieronder! En wij kunnen het weten, want wij hebben ze al lekker mogen proeven.

… Het is totaal iets anders dan een dagje winkelen of een high-tea. Tijdens een karaoke zie je een hele andere kant van je vriendinnen en dat is ook weleens leuk!

… Foute nummers? Nah, die bestaan niet tijdens een karaokeavondje! Je kunt alles zingen wat je wilt en dat is ook weleens fijn toch?

Wil jij samen met 3 van jouw vriendinnen een avondje karaoken in een aparte karaokeruimte, heerlijk eten en genieten van de lekkerste cocktails? Dan heb je geluk! Wij mogen dit van Ginger Amsterdam aan jullie weggeven. Wat moet je doen om te winnen? Laat ons hieronder weten welke 3 vriendinnen je mee wil nemen en welk lied jullie als eerste willen zingen! Heel veel succes!