Lifestyle / Winacties
Winacties

Reminder: Win 79 Herôme-nagellakjes!

Herôme World Inspired Colours
De ‘World Inspired Colours’ van Herôme, die in 2009 op de markt kwamen, bestaat uit maar liefst 79 kleurtjes - die je nu allemaal kan winnen op Ze.nl! Een must-have als je dol bent op het lakken van je nagels. Kijk voor meer informatie over de complete collectie op de website van Herôme. We hebben inmiddels al veel mooie inzendingen ontvangen, maar dit kunnen er natuurlijk altijd meer worden. Heb jij al meegedaan?


Winactie
De complete W.I.C. by Herôme-collectie wordt één keer verloot onder alle deelnemers van deze winactie op Girlscene, Fashionscene, Lushious Beauty en natuurlijk Ze.nl. Wat moest je ook alweer doen, om kans te maken op het huge pakket ter waarde van €607,50?

Alle nagellakken van de World Inspired Colours-collectie zijn geïnspireerd op wereldse steden. Laat je inspireren door een wereldse stad naar keuze, en beeld deze uit op je nagels! Voel je vrij om dit op iedere denkbare manier te doen: the sky is the limit! Gebruik dus niet alleen je nagels (handen/tenen), maar ook je handen, je lichaam, illustraties, foto’s, attributen... Zolang je nagels maar het belangrijkste onderdeel van je creatie zijn.

Wees creatief, doe je best en maak er iets moois van. Je creatie, in de vorm van een foto, kan je mailen naar prijsvraag@ze.nl.

Vergeet ook niet om Ze.nl te liken op Facebook!

De winnaar krijgt vanzelf bericht. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Op Ze.nl mogen we een troostprijs weggeven. Je maakt ook kans op één van de drie Herôme Manicure @ Home-pakketten ter waarde van  €47,38!

  • Het Herôme Manicure @ Home-pakket bestaat uit:
  • Een Glass Nail File (travelsize);
  • Een wonderpen;
  • 24 Hour Protective Hand Cream;
  • Een French Liner;
  • En een W.I.C. nagellak in de kleur ’74 Venice’.


De winactie loopt nog tot en met 21 april. Door mee te doen meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.