WIN: Handschoenen voor je touchscreen

Winacties door Sanne_H

Kennelijk ben ik niet de enige met dit probleem. Het koude winterweer van december zorgde voor een afname van het internetgebruik op mobiele telefoons. Terwijl het gebruik van mobiel internet in de maanden daarvoor alleen maar groeide. Wachten in een bushokje of op de trein is normaal gesproken natuurlijk ook een ideaal moment om even het nieuws te checken, je status op Facebook bij te werken of om snel een e-mail te sturen. Maar met temperaturen ver onder nul houd je je handen toch liever in je zakken.

Zilveren handschoenen
Vodafone heeft echter een oplossing, waardoor koude vingers tijdens het internetten op je smartphone tot het verleden behoren: de zogenaamde Agloves. Warme handschoenen die speciaal gemaakt zijn om ook tijdens koude winterdagen je touchscreen te bedienen.

Hoe het werkt?
Op de oppervlakte van je huid zijn kleine hoeveelheden van vocht, zout en oliën aanwezig. Het vocht en zout zorgen ervoor dat je huid geleidend kan werken. Om een touchscreen te bedienen dient er een kleine elektrische impuls tussen je vinger en het touchscreen plaats te vinden. Agloves zijn gebreid met nylon en gecoat met zilver. Doordat zilver een hoge geleidbaarheid heeft, geleiden deze handschoenen de impulsen van je vingers en kun je dus met je Agloves aan je touchscreen bedienen. Ideaal toch?

Klanten die nu een prepaid-pakket bij Vodafone aanschaffen met een waarde van minimaal 100 euro, krijgen gratis een paar van de handige handschoenen erbij. 

Ze.nl mag een paar Agloves weggeven. Om kans te maken op de bijzondere handscho

enen moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 23 januari 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.