Kom naar het Monster Meet-Up event!

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Het evenement
Tijdens dit event kun je meedoen met workshops van allerlei experts, maar krijg je ook advies aangeboden uit verschillende hoeken. Zo krijg je niet alleen tips en tricks voor je zoektocht naar een nieuwe baan, maar ook advies over personal branding en social media, je kledingkeuze en hoe je als kandidaat een goede indruk maakt. Niet alleen valt er veel te leren, er is ook volop de gelegenheid om te netwerken met mensen die net als jij op zoek zijn naar een topbaan.

Daarnaast kun je op die avond live via de Twitter-stream van @Monsternieuws onder #MMUP de tips van de experts volgen en vragen stellen die ze ter plekke zullen behandelen. Wil je reageren op één van de reacties of tweets, gebruik dan ook #MMUP. En het beste is: je hoeft er niets voor te betalen!

Hoe werkt het?
De Monster Meet-Up wordt gehouden op maandag 1 november aanstaande van 19.00 - 22.00 uur in Café Werck aan de Prinsengracht 277 te Amsterdam. Om je aan te melden, moet je je inschrijven via deze link. Let op: er is plek voor maximaal 200 personen. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan nu aan!