Lifestyle / Columns
Columns

Zomer op de redactie

Helaas hebben we aan het begin van de zomer eerst afscheid moeten nemen van onze stagiaire Eline. Ze heeft ons maar liefst 20 weken versterkt, maar aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan haar stageperiode! Eline heeft ons ontzettend goed ondersteund met hard werken, goede ideeën en mooie artikelen. Uiteraard wensen we haar veel succes bij het afronden van haar studie en in de verdere toekomst natuurlijk!

Daarna moest ook stagiaire Robin ons verlaten. Zij was drie maanden lang onze collega en zette zich ook met hart en ziel in voor de site. Een volwaardig redactielid dus, waar Jet en ik erg van hebben genoten. Wederom een aderlating! Ook Robin wensen we alle succes met haar studie, maar ook met haar boek dat ze aan het schrijven is en waar we vol spanning naar uit kijken.

Zoals jullie gemerkt hebben, hebben we sindsdien even een stapje terug gedaan. We zien aan onze bezoekersaantallen dat de lezeressen van Ze.nl de zomer aan het vieren zijn. Op terrasjes, in het buitenland, op festivals... Ze zitten in ieder geval een stuk minder vaak achter hun computer, wat natuurlijk begrijpelijk is!

Zelf doen we daar lekker aan mee; zo is Jet lekker een weekje naar de zon geweest op Ibiza en heeft daar optimaal genoten van alles wat dat mooie eiland rijk is. Ikzelf moest met minder genoegen nemen: ik ging een paar dagen kneuterig naar de Nederlandse camping waar mijn ouders staan. Maar hee, ik kwam er voor mijn rust, om even te relaxen en verwend te worden door paps en mams. En dat is gelukt, ik kon er weer helemaal tegenaan na dit weekendje waarin ik veel las, sliep, at, dronk, spelletjes speelde en stiekem genoot van de aandacht van mijn ouders, voor mij alleen (normaal gesproken moet ik die namelijk delen met een jonger broertje, haha).

De komende maand doen Jet en ik het nog lekker met z'n tweetjes, maar we kijken alweer uit naar onze nieuwe stagiaire Roosmarijn die in september zal gaan beginnen en voor 20 weken bij ons blijft. Een nieuwe enthousiaste dame op ons kantoor is altijd leuk en gezellig, bovendien zijn de extra handjes natuurlijk ook welkom. Vanaf september gaan we dus met z'n drietjes knallen om meer mooie, leuke, grappige, interessante en bijzondere artikelen voor jullie te maken: een frisse doorstart dus!

Voor nu, voor alle bezoekers van Ze.nl: geniet intens van elke zonnige dag die er nog komen gaat, want voor je het weet is de zomer een gepasseerd station en knagen we met z'n allen weer massaal op de pepernoten.

Liefs,

Marieke
Hoofdredactrice

Foto: (c) Sjoerd Booij