Shoppen in de stijl van je favo celeb

Mode & trends door RobinS

Online shoppen is een beetje hetzelfde als iets voor jezelf kopen en het laten inpakken als een cadeautje. Je bestelt iets en een paar dagen later wordt het als een verrassing aan je deur gebracht. Bijkomend voordeel: je bouwt een vriendschap op met je postbode.

Asos.com is zo'n webshop waar ik graag rondklik. Het is een online winkel waar je de stijl van je favoriete celebrity perfect kunt nabootsen. Zo vind je er een jurkje in de stijl van Kate Moss of precies dezelfde bikini als die van Katy Perry. Niet alleen kleding en accessoires zijn er online te bestellen, je kunt er ook prima terecht voor make-up en een mooi T-shirt voor het vriendje.

Wat ook fijn is aan de site, is dat je voor ieder budget kunt shoppen. Wil je even een maandje rustiger aan doen, dan kun je er prima terecht. Maar heb je even wat meer te besteden en wil je jezelf eindelijk die mooie, grote designertas cadeau doen, is er op Asos.com ook genoeg keuze. Handig om te weten: regelmatig is er sale en sinds kort is er een designeroutlet waar je dus mooi designerspul met veel korting kunt kopen.

Ze.nl zet wat tips voor je op een rij:

1. Mooie skinny jeans in lavendelblauw van Cheap Monday, goed voor deze lentedagen.

2. Helemaal in de ban van Alice in Wonderland? O.P.I. bracht vier kleurtjes nagellak uit geïnspireerd op deze film.
3. Lange stranddag achter de rug en nog even een drankje op het terras doen? Deze Calvin Klein-jurk trek je lekker over je bikini aan, staat netjes en lekker zomers.

4. Het is echt weer zonnebrillentijd. Deze goede retrobril is van ASOS.