CD: Jason Derulo

Media door Anne-Jolijn

Wie?
Jason Derulo is zijn hele leven al bezig met muziek. Sinds zijn vijfde treedt hij op en vanaf zijn zestiende schrijft hij ook liedjes. Zijn eigen zangcarrière pakte hij in 2009 weer op, waar zijn debuutalbum Jason Derulo uit voortvloeide. Zijn allereerste single Whatcha Say werd in Amerika meer dan twee miljoen keer verkocht en stond wekenlang op nummer één in de top 40. Maar ook in andere landen haalde dit nummer een hoge notering in de hitlijsten.

Maar welke nummers kent het album van Jason nog meer?

Tracklist
1. Whatcha Say
2. Ridin' Solo
3. In My Head
4. The Sky's The Limit
5. What If
6. Love Hangover
7. Encore
8. Fallen
9. Blind
10. Strobelight

En?
Zijn dikke hit Whatcha Say kent natuurlijk iedereen, maar op zijn debuutalbum staan nog veel meer leuke nummers. Zoals In My Head en What If. Jason heeft de verschillende muziekstijlen rock, r&b, pop en electronic gemixt en niet één nummer is hetzelfde. En dat is wat het album juist zo leuk maakt. Het album blijft knallen, zelfs nadat ik het meerdere malen heb beluisterd. Dat deze 20-jarige muzikant verstand heeft van muziek, dat blijkt wel. Daarnaast werken zijn looks natuurlijk ook niet tegen. Hopelijk horen we snel meer van hem!

Jason Derulo
Jason Derulo
EAN: 0093624967026
Prijs: 12,99

Ze.nl wilde veel meer weten over deze singer/songwriter en zocht hem op. Lees dus ook het interview dat wij met Jason hadden!