Meisjesmode

Mode & trends door Martine

Back to the 50's!
Heerlijk, de jaren '50-jurkjes: schattig en een beetje stout. Een stel felrode pumps onder zo'n zwart polkadotjurkje maken het helemaal af. Dit linker jurkje is te krijgen via www.verycherry.nl.

Rockabilly
Ook het merk Heartbreaker verkoopt te gekke jurkjes die ons terugbrengen naar de tijd van de felrode lippenstift en vette eyeliner. Een simpel maar mooi exemplaar is de schattige Gingham Sweetie halterjurk (in meerdere kleuren te krijgen). Ook al zin in de zomer?

Zoet met stout randje
Op het Flavourites Live Event liep ik tegen de stand van Tuchila.com aan en werd direct verliefd. Dit designersduo maakt te leuke retro-rokken (en voor de mama's en (suiker)tantes onder ons: bijpassende kinderrokjes en -shirtjes)! Mijn grote favoriet, die ik dan ook niet kon laten hangen, is de rok met de revolverprint... Love it!  Vanaf maart komt de vernieuwde site van www.tuchila.com online.

Laat maar waaien
Mandarin & Mint is een nog niet zo bekend merk, maar dat zal snel veranderen. Uit de nieuwste collectie komt deze prachtige luchtige jurk waarin je je direct het liefste meisje op aarde voelt... Eenvoud doet het 'm. (Onder andere verkrijgbaar via www.dressedbymaria.nl.)

Who's That Girl?!
Is dit girlie of wat? De voorjaarscollectie van Who's That Girl is om vrolijk van te worden. Marine-printjes, felle kleuren als blauw, groen en rood. Appelwangetjes gewenst! (Onder andere verkrijgbaar bij Luba for Girls in Amsterdam, de Who's That Girl Concept Store in Antwerpen en online via www.dressedbymaria.nl.)

Stappen met Steps
Zeg je jurkjes, dan denk je tegenwoordig direct aan Steps. De modeketen heeft een slimme zet gedaan door zich op het vrouwelijkste kledingstuk dat bestaat te focussen. Ongeveer iedere maand komen er weer te leuke, sexy en mooi aansluitende jurkjes in de collectie. En het fijne is: Steps heeft nu ook en webshop! www.steps.nl

Alle jurkjes verzamelen 
Nog meer schattige jurkjes scoren? Kijk dan eens op Jurkjes.nl. Deze site verzamelt de leukste jurkjes van tientallen verschillende shops!