WIN: DVD Wallace & Gromit

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
De Britse animatiefilms bevatten twee hoofdkarakters: Wallace, kaasliefhebber en uitvinder van de meest ingenieuze machines, en zijn trouwe hond Gromit. De twee vormen een liefdevol en onafscheidelijk duo. Samen beleven ze de meest hilarische avonturen vol vreemde situaties en absurde humor.

De animatiefilmpjes van Wallace & Gromit zijn zelfs zo goed dat er al aantal met een Oscar voor Beste (Korte) Animatiefilm zijn bekroond.

De exclusieve DVD box Wallace & Gromit: The Complete Collection bevat:
A MATTER OF LOAF AND DEATH 
Het duo opent een bakkerij - Top Bun - net op het moment dat een mysterieuze moordenaar het op alle bakkers in het dorp heeft gemunt. Wallace houdt zich er helemaal niet mee bezig, omdat hij de ware liefde vindt in Piella Bakewell, het meisje van de broodcommercials. Gromit probeert de identiteit van de 'Cerial Killer' te achterhalen voordat zijn baasje Wallace aan de beurt is. Dat wordt dus zowel lachwekkend als spannend.

Dit is het nieuwste animatiefilmpje en bovendien genomineerd voor een Oscar die zondagnacht (7 maart 2010) worden uitgereikt.

A GRAND DAY OUT
De kaas is op! Het duo besluit daarom naar de maan op vakantie te gaan, want Wallace zegt dat de maan van kaas is gemaakt.

A CLOSE SHAVE
Wallace is helemaal hoteldebotel van de eigenaresse van een wolwinkel, terwijl Gromit wordt beschuldigd van schapendiefstal.

THE WRONG TROUSERS
Wallace en Gromit zijn helemaal blut en bedenken een trucje om geld mee te verdienen. Ze verhuren één van de kamers in huis aan een pinguïn. Maar de vreemde vogel lijkt kwaad in de zin te hebben... heeft hij wellicht iets te maken met de diamantroof? Hij heeft in ieder geval gemene plannen met Wallace & Gromit.

THE CRACKING CONTRAPTIONS
Korte legendarische filmpjes van Wallace en Gromit.

HOW THEY DONUT: MAKING OF...
In deze extra is de making of van A Matter Of Loaf and Death te zien: hoe worden de filmpjes van Wallace & Gromit eigenlijk gemaakt? Erg interessant!

Ze.nl mag enkele dvd's van Wallace & Gromit: The Complete Collection weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 10 maart 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.