Gratis Huishoudbeurs-kaartje!

Media door Redactie Ze.nl

De Huishoudbeurs is het gezelligste dagje uit voor vrouwen, waar alle zintuigen worden geprikkeld. Laat je inspireren door de laatste nieuwtjes en trends op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd en koken. Met wervelende modeshows, persoonlijk advies van stylistes, creatieve workshops en verrassende make-overs. Het thema van dit jaar is... BONT! Hiermee wil de Huishoudbeurs laten zien hoe werelds de Nederlandse vrouw van nu eigenlijk is. Kijk voor meer informatie op de website van de Huishoudbeurs.

De Telegraaf
De Telegraaf is Nederlands grootste dagblad. De krant, die landelijk zes dagen per week op de deurmat valt, bericht onder andere over binnenlands, buitenlands, financieel en sportnieuws. Uiteraard worden de lezers ook op de hoogte gehouden van het wel en wee van de sterren!

Als je nu een proefabonnement op De Telegraaf neemt (10 weken lang; 60 nummers) ontvang je een gratis kaartje voor de Huishoudbeurs én een gratis kopje koffie. En, heel ideaal: het abonnement wordt automatisch gestopt! Kijk hier voor meer informatie. Wees er snel bij, want deze actie is tijdelijk en op=op!