WIN: Kaartjes The Blues Brothers

Winacties door Redactie Ze.nl

The Blues Brothers is een film uit 1980 die het verhaal vertelt van de broers Jake en Elwood Blues. Als Jake Blues uit de gevangenis wordt vrijgelaten, bezoekt hij samen met zijn broer Elwood het weeshuis waar zij zijn opgegroeid. Het weeshuis zit in geldnood en de twee broers willen er alles aan doen om het weeshuis te behouden, maar hiervoor moeten ze binnen elf dagen 5000 dollar bij elkaar zien te krijgen. Ze besluiten hun oude band The Blues Brothers weer nieuw leven in te blazen. Ondertussen worden ze op de hielen gezeten door de politie!

De muzikale film werd een enorm succes en viel vooral op door het grote aantal sterren dat erin meespeelde, zoals James Brown, Ray Charles en Aretha Franklin. The Blues Brothers groeide zelfs uit tot de status 'cult film' en de enorme hits uit de film zijn nog altijd even populair!

Rede genoeg om er een spetterende theatershow van te maken! Alle bekende nummers komen in deze muzikale voorstelling voorbij, zoals Gimme Some Lovin', Everybody, Soul Man en Think. Een waar genot voor de echte Blues Brothers-fan.

Lees hier ook de recensie van de theatershow The Blues Brothers.

Ze.nl mag enkele vrijkaarten weggeven in de periode 20 december t/m 2 januari in het RAI Theater te Amsterdam! De winnaars kunnen een voorkeursdatum aangeven (klik hier voor de exacte data). Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 29 november 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.