Ze.nl weer genomineerd!

Media door Marieke_B

Vorig jaar was onze nominatie nog een complete verrassing, maar dit jaar hadden we stiekem al hoop dat we weer opgemerkt zouden worden. De nominatie voor Website van het Jaar 2009 is namelijk een enorme erkenning voor al het harde werk dat we erin steken om Ze.nl zo leuk, mooi, gezellig, aantrekkelijk en leesbaar mogelijk te maken en ook te houden. Met een kleine vaste redactie en een grote groep onmisbare vrijwillige redactrices proberen we in jullie dagelijkse behoefte aan leesvoer te voorzien. Door te gluren in de statistieken zien we dat dat in ieder geval heel lekker gaat: jullie weten ons steeds vaker te vinden.

Daar zijn wij blij mee! Dus deze nominatie hebben we niet alleen aan het Ze.nl-team te danken, maar ook aan jullie als bezoeksters. Waar zouden wij zijn zonder jullie? Helemaal nergens!

Stemmen maar!
Stemmen op Ze.nl is heel eenvoudig. Klik HIER om naar onze pagina te gaan, beoordeel de site en stuur je stem in. Als je meedoet, maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen als een Samsung 26 Inch HD Televisie of een PSP Go spelcomputer! Stemmen kan tot en met 18 november 2009.

Schakel ook vooral al je familieleden, vrienden en kennissen in om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, zodat Ze.nl Website van het Jaar 2009 wordt.

Alvast onwijs bedankt namens het gehele team van Ze.nl!

Groetjes en liefs,

Marieke Brouwer
Hoofdredactrice