Opwarmen met een magnetronknuffel

Cadeaus & hebbedingetjes door Jet

Ik ben verliefd! Hij is lief, zacht, ik kan heerlijk met hem slapen en hij houdt me warm als ik het nodig heb. Denk jij nu: doe mij die maar? Dat kan! Want mijn grote liefde is gewoon te koop op internet...

Ik, als koukleum (standaard blauwe voetjes!), heb er alles aan gedaan om 'iets' te vinden wat me warm kan houden in bed. Ik heb kruikjes gehad in alle soorten en maten, zelfs zo'n zak met kersenpitten, verschillende vriendjes uitgeprobeerd... Maar nog nooit eerder ben ik zo blij geweest als met mijn magnetronknuffel!

Mijn zachte beertje is gevuld met een speciaal ontwikkelde mix van 100% natuurlijke granen en gedroogde lavendel en heel gemakkelijk op te warmen in een magnetron, oven of op de verwarmingsradiator. Hij houdt je warm op de plekjes waar jij het nodig hebt: je voetjes als je het gevoel hebt dat ze bevroren zijn, je buik als het weer die tijd van de maand is, je nek als je spierpijn of een griepje hebt... Door zijn zachte velletje, de warmte en de rustgevende geur van lavendel val je als een blok in slaap!

Ben je juist toe aan verkoeling? Leg de knuffel dan minstens 3 uur in een diepvrieszak in de vriezer en leg 'm vervolgens op bijvoorbeeld een blessure.

Het slapende beertje is verkrijgbaar in roze, blauw en bruin, maar je kunt ook voor een van z'n vriendjes kiezen: Schaap, Varken of Koe!

Je bestelt de magnetronknuffel hier!