Op jacht naar het grote geld!

Media door Dagmar

PayPal start vandaag een poenrace waarbij je door middel van raadsels een advertentie op Marktplaats moet vinden. Bij de poenrace staat je jachtinstinct dus centraal! De poenrace is een online speurtocht, waar iedereen aan mee kan doen. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij PayPal.nl en Poenrace.nl en je bent deelnemer in de race. En het is niet zomaar een race, er kan namelijk maar één iemand met een hoop poen op zak naar huis, want de winnende advertentie is maar liefst 10.000,- euro waard! Dus... wie vindt, die wint. Zo simpel is het.

Elf dagen lang wordt er dagelijks een nieuw raadsel bekendgemaakt. Hoe beter je deze oplost, hoe beter je bent voorbereid tijdens het einde van de race. Op de elfde dag wordt namelijk duidelijk hoe laat de volgende dag de eindsprint gaat beginnen. Op die dag krijg je drie raadsels (om het uur eentje) en deze gaan in op de locatie van de betreffende advertentie. Dan kun je met alle antwoorden zo snel mogelijk op zoek naar de winnende advertentie!

Iemand met veel aanwijzingen zal na het oplossen van de laatste drie raadsels weten dat hij bijvoorbeeld in de subcategorie "Sieraden en tassen" met als zoekwoord "regenboog" op zoek moet naar een advertentie van minder dan 5 euro uit Zuid-Holland. Wie in deze laatste fase als eerste op de PayPal-website het juiste advertentienummer invoert, samen met zijn PayPal inlognaam, is de winnaar. Wel blijft de gehele dag de eindsprint doorgaan en wordt pas aan het einde van de dag bekendgemaakt wie de eerste was...

Oftewel: een leuke online speurtocht waar je een gigantische prijs mee kunt winnen... Ik doe zeker mee!