Lifestyle / Media
Media

Danielle Steel - Trouw aan jezelf

Bijna iedereen heeft wel eens van schrijfster Danielle Steel gehoord. Zij is namelijk een van 's werelds populairste auteurs. Het is dan ook niet vreemd dat van haar boeken inmiddels meer dan 600 miljoen exemplaren verkocht zijn. Bijna al haar titels zijn verfilmd en worden herhaaldelijk op  tv vertoond. We kennen  toch allemaal de vertrouwde woensdagavondfilms wel op RTL4?

Het verhaal
Alles lijkt Carole Barber, wereldberoemd filmster met een glansrijke filmcarrière, voor de wind te gaan. Maar na het overlijden van haar tweede man Jean besluit ze haar koffers te pakken en naar Parijs af te reizen. Even weg van alle drukte en spanning in LA. In Parijs wil ze tijd voor zichzelf creëren, om inspiratie op te doen voor haar boek.

Het lot bepaalt echter dat ze voorlopig niet terug zal keren naar LA, als ze het slachtoffer wordt van een gruwelijke aanslag. Meer dood dan levend wordt ze naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze moet vechten voor haar leven. Haar familie wordt uiteindelijk opgespoord en wijkt geen moment van haar zijde. Wanneer ze uit haar coma ontwaakt, herinnert Carole zich niets meer. Niet wie ze is, waar ze vandaan komt of wie haar familie is. Haar ex-man Jason, kinderen Chloe en Anthony en trouwe assistent én vriendin Stevie moeten haar de puzzelstukjes van haar leven aanreiken.
 
Maar wie is toch die mysterieuze man die haar stiekem bezoekt, als haar familie weg is? Niemand schijnt deze meneer te kennen en toch hebben Carole en hij een heel bijzondere band samen. Carole zal haar leven opnieuw tot een geheel moeten maken, waarbij ze vooral trouw aan zichzelf moet blijven en haar hart zal moeten volgen...

Aanrader of afknapper?
Danielle Steel staat er toch wel om bekend dat ze "eind goed al goed"-verhalen schrijft. Daarom is dit ook  een boek waarbij je geen spannende climax hoeft te verwachten. Een echte Steel, zoals we gewend zijn van haar films. Toch weet ze de lezer mee te trekken in het leven van Carole, zodat je wel moet weten hoe het nu afloopt. Prima boek voor deze zomer.

Trouw aan jezelf
Danielle Steel
ISBN: 9789021801933
Prijs: 17,95
Uitgeverij: Unieboek