Pak je rust met 'Flow'

Media door Micky

"De mooiste dingen ontstaan als je je gevoel durft te volgen." Met deze regel zijn Astrid van der Hulst en Irene Smit het blad begonnen. Beide liepen met het gevoel rond dat het tijd was voor wat anders. Ze hebben een lifestyle-magazine gemaakt waarin het juist niet gaat over trends, maar waarin het draait om jou, de lezer.

De formule van Flow is anders dan anders. Het is een positief blad dat je rust geeft en waarin het gaat om nieuwe manieren van in het leven staan. Het gaat vooral over 'jezelf'. Niet alleen de formule, maar ook de vorm van het blad is anders. Er wordt in het tijdschrift gebruik gemaakt van verschillende soorten papier, wat het doorbladeren erg leuk maakt!

Flow is het juiste tijdschrift om met een flinke kop thee en een koekje te lezen. In de minimaal 148 pagina's lees je over vijf terugkerende thema's:

Feel connection: Intieme, ontroerende verhalen over familie, vrienden, gezin en de wereld. Verhalen die je aan het denken zetten.

Spoil yourself: In dit thema lees je over je mooie spullen om jezelf mee te verwennen. Happy goodies die vaak via het internet te bestellen zijn.

Live mindfully: Je staat er vaak niet bij stil, maar kan je leven ook anders? Je zult zien, dat kan...

Simplify your life: Een praktisch thema. Maak je leven eenvoudiger met praktische oplossingen en handige tips.

Easy reading: In elke nummer vind je een Flow-miniboek, dat per uitgave verschilt. De ene keer is dit een kort verhaal, de andere keer een doe-boek voor volwassenen waarmee je ouderwets kunt plakken, knippen, puzzelen en invullen!

Iedere twee maanden kun je lekker even weg uit de drukte en uitgezakt op de bank Flow lezen. Wat het blad extra leuk maakt, is dat er in elk nummer méér staat dan alleen artikelen. Zo zat er in het eerste nummer briefpapier, om lekker ouderwets een brief te schrijven. Ook zaten er invulpagina's in, zodat je even je gedachten kon opschrijven en ordenen. Verder gaven ze receptenkaartjes weg en bij elke uitgave zit dus het Flow-miniboek. In het tweede nummer stonden er handige uitneembare schoonmaakkaartjes in en to-do-lijstjes om alles weer op een rijtje te krijgen. Zoals Flow ook zelf zegt, is het blad eigenlijk "een beetje een knip-scheur-en-doe-boek".

Flow is niet alleen een blad met echte inhoud, het is ook nog eens mooi om te zien. Het blad maakt je blij, tovert meerdere keren een grote glimlach op je gezicht en is helemaal voor jezelf. Een echte aanrader als jij even wat me-time wilt!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje en blader online door (een deel van) Flow.
Wil je Flow aan je leven geven? Neem nu dan een proefabonnement met 28% korting of geef het als cadeau aan een vriendin op
deze site.

Flow is een uitgave van Sanoma Uitgevers B.V.
Check voor meer informatie www.flowmagazine.nl.
Los nummer: 6,95