De hotste tv-broers

Media door Jo-Anne

Waarom ben je verslaafd aan een bepaalde serie? Het kan zijn dat het verhaal je aanspreekt of er spelen onwijs leuke mannen in. Voor de meeste vrouwen speelt het laatste een grote rol en ze verheugen zich op elke nieuwe aflevering om naar hun male-candy te kijken. Zucht! Soms kunnen we onze ogen dubbel de kost geven, omdat er niet één, maar twee lekkertjes in je favoriete serie spelen. Laten het in de serie broers zijn van elkaar en je dag kan niet meer stuk...

1. Supernatural
Broers: Dean en Sam Winchester
Jensen Ackles (Dean): Begon als model, maar kwam erachter dat zijn passie bij het acteren ligt. In 1997 kreeg hij een rol in Days of Our Lives, waarvoor hij een Soap Opera Digest Award won voor beste nieuwkomer. Daarna speelde hij kleine rollen in Dawson's Creek en Smallville.
Jared Padalecki (Sam): Brak pas echt door met zijn rol in de serie Gilmore Girls, als het vriendje van Rory Gilmore. Daarnaast was hij te zien in de films New York Minute met de Olson-twins en House of Wax waar hij samen met Paris Hilton in speelde.
Serie: In de serie Supernatural kun je de Winchester broers door de Verenigde Staten van Amerika volgen, op zoek naar het paranormale. Tijdens hun tocht nemen ze het op tegen duistere krachten die het op hen hebben gemunt.

2. One Tree Hill
Broers: Lucas en Nathan Scott
Chad Michael Murray (Lucas): Werd op tienjarige leeftijd in de steek gelaten door zijn moeder. Hij speelde in de films A Cinderella Story, Freaky Friday en House of Wax. Ook kon je hem bewonderen in de series Gilmore Girls en Dawson's Creek.
James Lafferty (Nathan): Begon op 7-jarige leeftijd met acteren. Al snel kreeg hij een rol in A Season on the Brick en gastrollen in series als Once and Again en Boston Public. Pas met zijn rol als Nathan Scott werd hij bekend bij het grote publiek.
Serie: De serie One Tree Hill speelt zich af in het stadje Tree Hill in North-Carolina. Je volgt het leven van Lucas Scott en zijn halfbroer Nathan Scott. Ze hebben dezelfde vader, maar een verschillende moeder. Dit zorgt soms voor conflicten tussen de twee.

3. Prison Break
Broers: Michael Scofield en Lincoln Burrows
Wentworth Miller (Michael): Had zijn eerste rol in een aflevering van Buffy the Vampire Slayer. Daarnaast had hij kleine rollen in televisieseries en films, waaronder Joan of Arcadia. Ook was hij met zijn knappe koppie te zien in twee videoclips van Mariah Carey, It's Like That en We Belong Together.
Dominic Purcell (Lincoln): Hij had een rol in de film Mission Impossible 2. Daarnaast speelde hij in films en series als Equilibrium, John Doe en Blade: Trinity. Door de serie John Doe steeg zijn populariteit en kreeg hij de kans om de rol van Lincoln in Prison Break te spelen.
Serie: In de serie Prison Break volg je de twee broers Michael en Lincoln. Ze proberen uit de gevangenis te ontsnappen en uit handen te blijven van de politie.

4. Heroes
Broers: Peter en Nathan Petrelli
Milo Ventimiglia (Peter): Ken je misschien nog door zijn rol van Jess Mariano in de serie Gilmore Girls. Ook speelde hij in The Fresh Prince of Bel-Air en CSI: Crime Scene Investigation. In de videoclip Big Girls Don't Cry mocht hij het vriendje van Fergie spelen.
Adrian Pasdar (Nathan): Is van Iraans en Franse afkomst. Vanaf zijn 19e begonnen de rollen binnen te stromen en werkte hij aan een indrukwekkend cv. Hij was o.a. te zien in de televisieseries Desperate Housewives en Judging Amy.
Serie: Heroes vertelt het verhaal van verschillende personen die dachten dat ze net als iedereen waren, tot ze erachter kwamen dat ze beschikten over buitengewone gaven als telepathie, tijdreizen en vliegen.

5. Bones
Broers: Seeley en Jared Booth
David Boreanaz (Seeley): Wist al op jonge leeftijd dat hij acteur wilde worden. Zijn eerste rol was het vriendje van Kelly Bundy in de serie Married With Children en werd later ontdekt door de maker van Buffy the Vampire Slayer en Angel. Hij speelde in films als Valentine en I'm With Lucy.
Brendan Fehr (Jared): Voordat hij acteur werd, besloot hij modellenwerk te doen om een zakcentje bij te verdienen. Hij werd pas bekend door zijn rol van Michael Guerin in de serie Roswell. Daarna kon je hem nog bewonderen in CSI: Miami.
Serie: In de serie Bones zie je hoe de cynische en eenzame antropologe Temperance Brennan samenwerkt met de eigenwijze FBI-agent Seely Booth.

6. As the World Turns
Broers: Jack en Brad Snyder
Michael Park (Jack): Had nooit de droom om acteur te worden, maar nadat hij de hoofdrol in een musical van school had gewonnen, had hij de smaak te pakken. Voordat hij de overstap maakte naar televisie was hij elke avond te vinden op de planken van Broadway.
Austin Peck (Brad): Werd enorm populair nadat hij de rol van Austin Reed in Days of Our Lives overnam. Ook omdat hij wel heel lekker op de cover van PlayGirl stond. Hij won de Soap Opera Digest Award en daarna had hij de wind mee in zijn carrière.
Serie: Volgt het leven van verschillende families, zoals de familie Snyder en Hughes in het plaatsje Oakdale met hun bijbehorende problemen.

7. Goede Tijden Slechte Tijden
Broers: Rik en Danny de Jong
Ferri Somogyi (Rik): Na een jaar ingeschreven te zijn bij een castingbureau kreeg hij een rol in GTST. De rol van Rik werd speciaal voor Ferri geschreven en sindsdien is hij enorm populair. Verder speelde hij in de series Bon Bini Beach en Het Glazen Huis.
Jan Kooijman (Danny): Studeerde aan de Rotterdamse dansacademie en heeft al vele malen in het theater gestaan. Naast zijn succesvolle danscarrière was hij ook te zien in de serie ONM en de dansfilm Embracing Time.
Serie: In de langst lopende soap van Nederland kun je een kijkje nemen in het leven van de verschillende personages zoals o.a. Ludo Sanders, Charlie Fisher en Bing Mauricius.

Welke televisie-broers vind jij hot?