DVD: Ghost Whisperer - seizoen 3

Media door Redactie Ze.nl

Even een opfrissertje
Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) heeft een speciale gave van haar moeder en grootmoeder geërfd. Ze ziet geesten wanneer deze nog niet naar het licht zijn gegaan. De geesten hebben meestal onopgeloste problemen die Melinda graag voor hen te lijf gaat. Ook in het derde seizoen van Ghost Whisperer zien we Melinda in haar dagelijkse leven waarin haar antiekwinkeltje én het helpen van geesten centraal staan. Samen met haar grote liefde Jim, haar trouwe vriendin Delia en de slimme professor Payne lost ze mysterieuze raadsels op en zorgt ze ervoor dat de geesten eindelijk rust vinden.

Aan het eind van het tweede seizoen had Melinda een bijna-dood-ervaring waarin haar vader verscheen en haar wees op het feit dat ze een broer zou hebben. Zou Gabriël, die haar juist in gevaar heeft gebracht, haar broer zijn? Heeft hij echt het beste met haar voor, of heeft hij heel andere intenties? Met elke aflevering komt Melinda steeds meer te weten over haar familiegeschiedenis. De afzonderlijke verhalen van de geesten die we van Ghost Whisperer gewend zijn, worden in het derde seizoen op een spannende manier verstrengeld met het persoonlijke verhaal van Melinda.

Conclusie
In Ghost Whisperer zijn alle ingrediënten voor een heerlijke serie compleet: spanning, drama, liefde én een super mooie Jennifer Love Hewitt die er in elke situatie smetteloos uitziet. Het maakt niet uit of ze een romantisch avondje met haar man heeft, in haar schattige winkeltje werkt of onder de grond op de vlucht is voor kwaadaardige geesten... Melinda draagt de meest prachtige jurken en ziet er altijd stralend uit!

Ghost Whisperer - seizoen 3
Regie: Eric Laneuville
EAN: 8717418205089
Prijs: 44,99