WIN: Slipcursus voor 2 personen!

Winacties door Redactie Ze.nl

De moderne vrouw shopt steeds vaker online en de webwinkel. Zij zitten niet te wachten op een standaard cadeau als bloemen of parfum. Daarom biedt LadyGifts.nl uiteenlopende belevenissen. Een belevenis voor haar alleen of samen met vriendinnen, vrienden of collega's. 

Ook voor mannen is LadyGifts.nl een bron van inspiratie wanneer het gaat om het uitzoeken van een uniek cadeau. Een man hoeft niet meer het hele land af te struinen voor een presentje voor zijn geliefde, moeder of zus, maar kan een keuze maken uit één van de unieke vrouwenbelevenissen op LadyGifts.nl. Mannen én vrouwen slagen online!

De interesse van vrouwen in diverse workshops is sterk toegenomen. Een make-up workshop, een schilderworkshop of een workshop wijn maken vormen een perfecte invulling voor een dagje samen weg.  Natuurlijk worden er naast workshops ook genoeg andere spectaculaire activiteiten aangeboden. Beleef een indrukwekkend avontuur tijdens een ballonvaart, leer kitesurfen of geniet van een heerlijke champagneproeverij. Het aanbod van LadyGifts.nl past perfect bij de eigentijdse vrouw van tegenwoordig.

Heb jij ballen? Doe dan mee aan onze prijsvraag die wij samen met LadyGifts.nl hebben opgezet! Ze.nl mag namelijk een slipcursus voor 2 personen weggeven!

Tijdens een introductieles Anti-slippen maakt u kennis met het rijden op glad wegdek en het maken van een noodstop. Tijdens de cursussen worden noodsituaties gesimuleerd, met als doelstelling het verhogen van de rijvaardigheid en het vergroten van het bewustzijn m.b.t. autorijden.

Elke cursus begint met een klassikale theorieles, waarin de oefeningen worden uitgelegd. Vervolgens gaat u samen met twee andere cursisten in een slipauto de baan op om de oefeningen in praktijk uit te voeren. Deelname aan deze activiteit vindt standaard plaats op basis van roulatie. Dit houdt in dat er maximaal drie cursisten in één voertuig plaatsnemen en dat er meerdere voertuigen op de baan aanwezig zijn.

Zowel voor de beginnende als de ervaren automobilist is het verstandig om de vaardigheden regelmatig op scherp te zetten. Hiertoe bieden onze anti-slipcursussen de uitgelezen mogelijkheid.

Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 24 april 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.