WIN: Boek 'Justine, teenage chick'!

Winacties door Redactie Ze.nl

Chloë Rayban - Justine, teenage chick
Justine is een doordeweekse veertienjarige tiener met bescheiden verwachtingen van het leven: een beroemdheid worden, hopen geld verdienen, er onverbiddelijk aantrekkelijk uitzien en pure, onbedoezelde liefde vinden. Gemakkelijk toch? Maar dan gooit een onverwachte ontmoeting roet in het eten: haar toekomstige zelf, tien jaar ouder en wijzer, tikt haar op de vingers en vindt dat het tijd wordt dat ze haar leven op de rails zet, voor het fout afloopt met haar... Justine pakt de zaak flink aan, op meer dan één manier!

Chloë Rayban begon als copywriter en is ondertussen ook scenariste en auteur. Met haar boeken heeft ze de juiste toon gevonden: luchthartig, vrolijk, trendy maar altijd met een weerhaakje. Ze woont momenteel in Frankrijk.

Ze.nl mag 4x het boek Justine, teenage chick weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een boek. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is de achternaam van hoofdpersoon Justine?

Mail je antwoord voor 1 april naar prijsvraag@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.