WIN: Defiance-pakket!

Winacties door Redactie Ze.nl

In de winter van 1941 worden de Joden in Oost-Europa met duizenden tegelijk de dood in gejaagd. Drie broers willen niet langer schuilen en organiseren het enige gewapende Joodse verzet in dit epische en waargebeurde verhaal over menselijkheid, trots, redding en wraak tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Veteraan Tuvia (Daniel Craig) ontdekt bij thuiskomst dat zijn broers Zus (Liev Schreiber) en Asael (Jamie Bell) als enigen van hun familie een razzia overleefd hebben. Ze schuilen, samen met een klein groepje Joodse dorpelingen, in de Wit-Russische bossen nabij Naliboki. De charismatische Tuvia neemt de leiding over de groep en laat steeds meer Joodse families toe in het kamp, tot grote frustratie van Zus. Die wil vooral wraak nemen en onderneemt steeds meer gewelddadige aanvallen op nazi's en verraders. De rivaliserende broers zullen, zeker met de strenge winter op komst, al hun leiderschap en vertrouwen moeten tonen om de menselijke waardigheid te laten zegevieren. Intussen groeit de Joodse gemeenschap uit tot meer dan duizend bewoners; mannen en vrouwen, jong en oud, bereid om alles te riskeren om in echte vrijheid te leven.

Defiance is vanaf 19 maart te zien in de Nederlandse bioscopen.

Ze.nl mag enkele pakketten weggeven met daarin 2 kaartjes voor de film Defiance en de dvd's The Great Raid, The Lost City en The English Patient! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Daniel Craig is tegenwoordig de enige echte James Bond. Wie was zijn voorganger?

Mail je antwoord voor 26 maart naar prijsvraag@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.