Eenmaal andermaal verliefd

Media door Marieke_B

Het verhaal
Tilly is een jonge vlotte meid van 28. Als haar lange relatie over gaat, vindt ze dat niet eens zo heel erg; stiekem ging het toch al niet zo lekker en komt het haar wel goed uit dat hij de knoop doorhakt. Om bij te komen van de breuk, verlaat ze de grote stad om een tijdje bij haar beste vriendin Erin te logeren, die in een klein dorp woont waar iedereen elkaar kent.

Het toeval wil dat Tilly in het dorp een baan als manusje-van-alles kan krijgen bij Max, een gescheiden man, en zijn 13-jarige dochter Lou. Ze besluit haar leven om te gooien en bij het gezin in te trekken, waar Erin natuurlijk helemaal blij mee is; haar vriendin woont weer dichtbij!

In dat dorp woont ook Jack, een ontzettend goddelijke man die door iedere vrouw aanbeden wordt. Zijn reputatie is bepaald niet om haar huis te schrijven, dus heeft Tilly absoluut geen zin om mee te doen aan die gestoorde Jack-hype. Tot ze hem ontmoet; hij blijkt een goede vriend van Max te zijn. Is Tilly nou gewoon heel verstandig bezig of laat ze de liefde van haar leven lopen?

En?
Net als Sophie Kinsella levert Jill Mansell de één na de andere heerlijke chicklit af. Dit zijn boeken waarbij je niet teveel hoeft na te denken, je verstand op nul kunt zetten. Hoofdpersonen die elkaar willen, maar toch weer niet (omdat het niet kan of mag) en elkaar dan uiteindelijk toch vinden. Of toch niet?

Ondanks dat je het cliché einde al van mijlenver ziet aankomen, verveelt Eenmaal andermaal verliefd geen moment. Hoe zit het nou tussen Tilly en Jack? En zal de relatie tussen Erin en haar nieuwe liefde, waar ze zo lang op heeft gewacht maar wat alles behalve vlekkeloos verloopt, het redden? Voor alle romantica's onder ons (en dat zijn er vast veel!): zet dit boek op je verlanglijstje!

Diep onder je dekbed wegkruipen met slechts een bedlampje aan en zwijmelen maar!

Eenmaal andermaal verliefd
Jill Mansell

ISBN: 9021802503
Prijs: 17,50
Uitgeverij: Sijthoff