Goede voornemens van singles!

Single & daten door Redactie Ze.nl

Lichaam & geest
Een gezond, afgetraind lichaam in combinatie met een liefdevolle relatie is voor vele singles in 2009 het ultieme doel. Het voornemen om meer te gaan sporten prijkt voor 41 procent  dan ook bovenaan de lijst. Dat dit direct consequenties heeft voor het kwijtraken van wat overtollige kilo's komt mooi uit, want voor 38 procent is een lager lichaamsgewicht anno 2009 echt een must. Voornemens als stoppen met roken of minder alcohol gebruiken zijn ook van belang maar geniet met 15 procent een iets lagere prioriteit onder de singles.

Liefde & relaties
De hang naar de liefde doet het bij de goede voornemens ook bijzonder goed. Zo'n 34 procent zegt in het nieuwe jaar echt serieus op zoek te willen gaan naar een nieuwe partner. Ook het verrijken van het sociale leven is voor de single van wezenlijk belang. Maar liefst 31 procent zegt hier in 2009 beslist werk van te gaan maken. Het aangaan van nieuwe zakelijke relaties heeft juist weer een veel lagere prioriteit. Slechts 13 procent heeft het voornemen om dit jaar een andere baan te zoeken.

Daad & woord
Hoewel meer dan de helft van de ondervaagden het fenomeen 'goede voornemens' zeker nuttig vindt, valt het nog niet mee om ze ook daadwerkelijk uit te voeren. Zo'n 29 procent van de singles wist de voornemens van vorig jaar om te zetten in concrete resultaten.

Bron: Singlessite.nl