De harige borstkas is weer sexy!

Single & daten door Jet

De comeback van het borsthaar zou volgens sommigen de komst van een nieuw soort man aankondigen. De metro-man mag inpakken en de macho-man neemt zijn plaats in!

Nu de harige acteur Hugh Jackman is verkozen tot de meest sexy man ter wereld, lijkt de nieuwe generatie mannen zijn opgestaan...

Niet alle vrouwen zijn hier blij mee. Sommigen zien liever een glad torso. Zo iemand is de Britse journaliste Petronella Wyatt, zij zegt dat vrouwen geprogrammeerd zijn om gladde oppervlakten boven ruwe te verkiezen. "Wat is er nu leuk aan om met je hoofd op een harige bos te liggen, het irriteert onze gevoelige, vrouwelijke huid. Een gladde borstkas is geen teken van een vrouwelijk kantje bij mannen, het toont wel dat hij gesofisticeerd is. Ik vond Sean Connery als Bond alleen sexy vanaf zijn nek. Ik denk ook dat mannen met een weelderige haarbos op de borstkas iets te verstoppen hebben, namelijk het gemis van spieren. Er is nog een ander negatief kantje aan borsthaar, bijna elke man met borsthaar heeft ook een bos op de rug. Ik kan me niet inbeelden dat ook maar één vrouw dat sexy vindt. Nee, ik ben voor gewaxte torso's wereldwijd."

Anderen vrouwen zijn wel erg blij met deze nieuwe verandering. Tanya Gold, ook een Britse journaliste, vertelt: "Ik ben ontzettend blij met de comeback van de harige torso. Ik hou ervan omdat ik graag mijn hoofd nestel in die bos. Het is een essentieel onderdeel van mannelijkheid voor mij. Ik vind ook dat het heerlijk ruikt, ik stop graag eens mijn neus in borsthaar. Een behaarde borstkas is het toppunt van sexy."

Met wie ben jij het eens? Wat is jouw voorkeur: een mannelijke harige borstkas of een gladde torso?