Leather is bringing sexy back!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Fashion meets fetish
Voorheen enkel weggelegd voor alto's en SM-lovers, want leer en latex werden altijd beschouwd als goedkoop en ordi. Maar... sinds de machtige fashiondesigners hebben besloten hun inspiratie te halen uit fetisjisme, is die beschouwing inmiddels achterhaald. (Lak)leer is cool, latex zelfs classy en een snufje fetish staat voor een sterke vrouw die weet wat ze wilt en er niet voor terugdeinst dat te krijgen.

Latex legging en leren lieslaarzen
Ook de celebs gaan massaal voor de rock-chick-look waarbij Rihanna, Paris Hilton en The Olsen Twins de voorlopers zijn. Niets is te gek. Het moet kinky en het mág zelfs ordi zijn.  Als je het maar met de juiste kledingstukken weet te combineren.

Zo is de latex-legging niet meer aan te slepen en is zelfs Lindsay Lohan haar eigen legginglijn begonnen. Inderdaad, dé accessoire om je outfit mee af te maken. Vind je je outfit wat saai, trek er dan een latex legging onder en je krijgt gegarandeerd de aandacht. American Apparel heeft ze in verschillende kinky en disco varianten. Maar ook Raak en zelfs Cool Cat hebben vele stoere en sexy modellen.

Persoonlijk is mijn favoriet de lieslaars. Voor de gevorderden onder ons; ubercool mits gecombineerd met de juiste outfit en accessoires. In Parijs weten ze wel hoe het moet... Toch blijft het een tricky item: gedragen door lange dunne benen komen deze laarzen toch echt het beste tot hun recht.

Leren minirok of jurk
Combineer basic items met iets waanzinnigs zoals een leren minirok. Deze is op verschillende manieren te dragen: rebels en stoer of stijlvol en sexy. Maar voor de ware 'showstopper' hijs je jezelf in een sexy 'little black leather dress'! Dress to impress is de nieuwe trend...