WIN: Boek 'De methode Coué'!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het bijzondere verhaal van drie generaties moeders en dochters
Teuntje Klinkenberg is zeventien als haar moeder Tineke overlijdt. Puberend moet ze zich zien te redden in een wereld van volwassenen, en met haar vader Wim, die meer met de wereldpolitiek lijkt begaan dan met zijn dochter. Ook bij haar grootmoeder Mémé, de moeder van Tineke, kan ze haar hart niet luchten, want die leeft al haar hele leven volgens een beproefde methode: het verdringen en onbesproken laten van verdriet.

Als bij Teuntje op haar zesendertigste voor de eerste keer borstkanker wordt ontdekt, dringt de herinnering aan haar moeder zich onherroepelijk op. Tinekes leven stond in het teken van het verlies van haar vader, die omkwam in een concentratiekamp. Zonder leidende figuur had ze het gevoel in alles tekort te schieten. Totdat ze Wim ontmoette, overtuigd communist. Hij deelde de wereld rigoureus op in goed en fout, en had een antwoord op al haar vragen. Maar dat veranderde toen ze ziek werd.

Teuntje Klinkenberg tracht in De methode Coué tot de kern van haar familie door te dringen, legt dwarsverbanden en vraagt zich af of je patronen kunt doorbreken. Met haar man en dochter probeert ze het in ieder geval anders te doen. De methode Coué is het bijzondere verhaal van drie generaties moeders en dochters.

Ze.nl mag 5x het boek De methode Coué weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een boek. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Van welke Nederlandse band is Teuntje Klinkenbergs man de zanger?

Mail je antwoord voor 10 december naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.