WIN: Brad Pitt Movie Collection!

Winacties door Redactie Ze.nl

De 'sexiest man alive' brak in 1991 door in de film Thelma and Louise. Mooie jongen Brad speelt graag met zijn imago, getuige de criminele of dubieuze personages die hij neerzette in films als Kalifornia, Fight Club en Ocean's Eleven. Hij was ook kandidaat voor de hoofdrol in The Matrix, maar die rol ging uiteindelijk naar Keanu Reeves. In 2000 trouwde Brad met Friends-ster Jennifer Aniston. Dat huwelijk liep op de klippen toen hij een relatie begon met Angelina Jolie, zijn tegenspeelster in Mr. and Mrs. Smith.

De Brad Pitt Movie Collection bevat de volgende films:

Meet Joe Black
De media-tycoon Bill Parrish staat op het punt om zijn 65ste verjaardag te vieren. Op een dag wandelt De Dood, in het lichaam van Joe Black zijn huis binnen om Bill met hem mee te nemen. Joe maakt echter een deal met Bill: hij stelt zijn dood nog een tijdje uit, en in ruil laat Bill hem alle geheimen van het leven zien.

Babel
Twee jongens in Marokko, gewapend met geweren, gaan er op uit om hun kudde geiten te begeleiden. Onderweg besluiten ze hun geweren te testen en dit heeft desastreuze gevolgen. Het leven van vier groepen mensen staan in direct verband met het voorval. We zien het verhaal van een Amerikaans toeristenechtpaar, een Mexicaanse oppas die twee kinderen de Amerikaanse grens over smokkelt en een Japanse dove tiener en haar vader. Hun gebrekkige communicatievaardigheden ten overstaan van de mensen om hen heen zorgen ervoor dat zij, ondanks een incident wat hen allen verbindt, volkomen geïsoleerd blijven.

Spy Game
De CIA-medewerker Nathan Muir staat op het punt om met pensioen te gaan wanneer hij er achter komt dat zijn pupil Tom Bishop voor spionage opgepakt is in China. Muir zet al zijn kwaliteiten in om Bishop vrij te krijgen. Terwijl hij een missie start om hem te bevrijden denkt hij terug aan de tijd dat hij de jonge rookie opleidde.

Ze.nl mag enkele exemplaren van deze heerlijke dvd-box weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een dvd-box. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heten de biologische kinderen van Brad Pitt en Angelina Jolie?

Mail je antwoord voor 20 oktober naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.