Haute couture bij Paul Schulten

Mode & trends door Paulien

Bekende fans van Paul, zoals ontwerpster Judith Osborn, stylist Maik de Boer en voetballer Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana Lima, waren van de partij. Onder de genodigden bevonden zich verder veel oudere, welgestelde vrouwen die zich graag persoonlijk een pak laten aanmeten door Paul Schulten.

Paul liet zich voor zijn nieuwe collectie inspireren door de glamourcultuur van de twintigste eeuw. Auto's als Bugatti en Rolls Royce, powervrouwen als Marlene Dietrich zette Paul Schulten aan tot de ontwikkeling van zijn allernieuwste collectie.

Deze power dressing in het begin van de twintigste eeuw werd tijdens zijn show vertaald in de vorm van strak gesneden mantelpakjes met accent op de taille, bontstola's, broches in de vorm van pistolen en cocktailjurkjes met bolle poffende rokjes. De avondjurken waren met grote split voor en fishtale achter super vrouwelijk en elegant. Zijn materialen waren als altijd prachtig van kwaliteit met rijke bewerkingen. De kleuren voor de winter volgens Paul zijn lakzwart, wit, zilvergrijze metaaltinten, maar bovenal veel kleuren als rood, oranje en roze.

Bekijk de foto's en oordeel zelf!