WIN: Prijspakket Accidental Husband!

Winacties door Redactie Ze.nl

Emma Lloyd (Uma Thurman) is een succesvolle carrièrevrouw. Haar radioshow als love dokter is een hit, haar eerste boek wordt uitgebracht en ze heeft een liefdevolle relatie met haar conventionele verloofde Patrick (Colin Firth). Bij de registratie van hun huwelijk blijkt Emma al getrouwd te zijn, alleen heeft ze geen idee met wie. De zoektocht naar haar zogenaamde echtgenoot leidt haar naar Patrick (Jeffrey Dean Morgan), een knappe en zeer charmante brandweerman.

In het begin levert hun tegengestelde kijk op het leven veel spanning en chaos op, maar Emma krijgt al snel bewondering voor Patricks zorgeloze passie en begint te twijfelen aan haar eigen conservatieve kijk op het leven en de liefde. Als Emma's trouwdag dichterbij komt moet ze kiezen tussen haar eigen veilige leven met Richard of de gepassioneerde en spontane wereld waar Patrick in leeft.

Ze.nl mag prijspakketten van The Accidental Husband weggeven! Wat moet je daarvoor doen?

Geef antwoord op de volgende vraag: In welke serie speelde Jeffrey Dean Morgan een patiënt met een hartprobleem?

Mail je antwoord voor 20 september naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.