Michael Berg - Twee zomers

Media door Redactie Ze.nl

Chantal Zwart is een 28-jarige succesvolle radiopresentatrice en werkt voor een gerenommeerde radiozender in Parijs. Als haar vriend, die nota bene haar baas is, haar voor een jongere presentatrice laat vallen, besluit ze haar leven volledig om te gooien. Ze verruilt haar Parijse leven voor een nieuw begin in de Franse provincie en gaat voor een regionale zender werken. Bij het regionale radiostation ontpopt ze al snel tot de nieuwe ster. Na een lange zoektocht vindt Chantal haar droomhuis, een landhuis met een prachtig uitzicht over de bossen. Het huis staat in het stille Monteil, een dorpje met slechts enkele bewoners. Ze krijgt het huis voor een schijntje; het enige nadeel is dat het flink verbouwd moet worden. Vol goede moed stort Chantal zich met haar twee nieuwe vrienden op het werk en op haar nieuwe toekomst. Toch loopt niet alles zo voorspoedig als gedacht.

Tijdens het klussen doet ze steeds meer onverwachte en merkwaardige ontdekkingen. Het idyllische dorpje blijkt niet het zogenaamde 'gat' waar nooit iets gebeurt. Als Chantal de weinige dorpsbewoners uitnodigt voor een gezellige kennismakingsborrel komt ze erachter dat er onaangename spanningen tussen haar nieuwe buren heersen. Door een gruwelijke gebeurtenis die 25 jaar geleden plaatsvond, zwijgen sommigen elkaar al jaren dood. Chantal ontdekt dat niemand weet wat er tijdens die onheilspellende nacht is gebeurd...en al gauw blijkt dat haar nieuwe huis er veel meer mee te maken heeft dan iemand ooit had verwacht. Ook zijn de dorpsbewoners erg geïntrigeerd door Chantals uiterlijk...Wanneer de radioverslaggeefster het mysterie wil ontrafelen, iets waar de dorpsbewoners al jaren op wachten, wordt ze ook nog eens op staande voet geschorst op haar werk. Als er brand wordt gesticht in haar huis, heeft Chantal ineens alle reden om haar leven te vrezen...

Ben je nieuwsgierig wat er allemaal op Chantals pad komt in het Franse Monteil en wil je weten of het wel goed afloopt? Lees dan het boek van het bovenstaande verhaal Twee zomers van Michael Berg. Twee zomers is een heerlijk spannend boek om zelf lekker bij te ontspannen. Dit is zo'n boek dat je in één ruk uitleest! Het leest lekker weg en bevat geen langslepende of ingewikkelde verhaallijnen. Kortom, het perfecte boek voor op het strand of aan het zwembad deze zomer!

Twee zomers
Michael Berg
ISBN: 9789044320756
Prijs: 16,90
Uitgeverij: House of Books B.V.