Concert at Sea 2008

Vrije tijd door Martine

Dit festival op de Brouwersdam lijkt met het jaar populairder te worden. En dat is niet zo gek: de locatie tussen water, strand en duinen is prachtig en niet de minste namen staan op de twee podia. Was vorig jaar Keane nog als verrassingsact te zien, dit jaar mogen de handjes op elkaar voor onder meer Alain Clark, Milow, Beef, IOS, The Scene, Krezip en de Counting Crows! En een Zeeuws festival zou niet compleet zijn zonder de 'huisband' Bløf, dus natuurlijk geven ook zij een optreden weg.

Naast deze grote namen, kun je ook kennismaken met wat minder bekende artiesten. Zo is het zeker de moeite waard om vrijdag eens te gaan kijken en vooral luisteren naar Eva Auad, een singer-songwriter met verrassende pianoliedjes en een prachtige stem.

Wat Concert at Sea tot een écht zomers festival maakt, is de gelegenheid te overnachten. En dat kan op de camping maar ook, hoe luxe, in bungalows in de buurt! Mocht je één dagje wel genoeg vinden, kan dat uiteraard ook.

Tot slot is het het vermelden waard dat Concert at Sea een klimaat-neutraal festival is. Er wordt extra rekening gehouden met de omgeving door maatregelen als biologisch afbreekbare bekers, vuilhekken en -netten die alle troep uit zee houden, geluidswallen om de natuur in de omgeving niet te veel te verstoren en de verkochte T-shirts zijn eerlijk vervaardigd van biologisch katoen. Dat maakt dat niets je meer in de weg staat eens optimaal te genieten van een fijn weekendje muziek!

Zie je in Zeeland!

Kijk voor meer informatie over toegangskaarten, overnachtingen en vervoer op www.concertatsea.nl.