CD: Sisters in Music

Media door Paulien

Soms koop je wel eens een cd waarvan je je afvraagt of hij wel goed zal zijn. Dat hoef je bij aankoop van deze cd echt niet te denken: hij staat naast de hits van nieuw aanstormend talent als Amy Winehouse, Duffy en Amy McDonald vol met nummers van zangeressen die zich reeds bewezen hebben, zoals Alicia Keys en Katie Melua. Gegarandeerd veel luisterplezier dus! De cd heeft ook een oranje tintje: succesvolle Nederlandse acts als Leaf, Anouk en Room Eleven zijn ook vertegenwoordigd.

2008 is het jaar van de jonge, succesvolle generatie zangeressen die de ene na de andere hit scoren. In rap tempo verschijnen er vernieuwende acts als Adele en Colbie Caillat ten tonele. Allemaal krachtige vrouwen die iets te melden hebben. Het succes van deze dames lijkt met een wereldwijde media-aandacht en miljoenen verkochte cd's niet te stoppen. Ook op nationaal gebied staan we ons 'mannetje'; met Room Eleven en Leaf draagt ook Nederland een steentje bij aan al dit vrouwelijke succes.

De cd Sisters in Music kun je zien als een klein feestje, georganiseerd door al deze geweldige vrouwen. Zet de cd op tijdens een etentje met vrienden of tijdens het afwassen: de cd doet het vooral goed op de achtergrond. Een mooie afsluiter is een bonusnummer van Dusty Springfield, een muzikaal icoon die internationale hits scoorde in de jaren '70. Kate Nash, Joss Stone en Amy Winehouse, ze zullen het waarschijnlijk met me eens zijn: ze staan nu nog aan de start van hun carrière, maar hopen vast ooit zo groot te worden als Dusty!

Sisters in Music
EAN: 0600753087756
Prijs: 12,99 euro