WIN: Julia's Tango seizoen 2 op DVD

Winacties door Redactie Ze.nl

Waarschijnlijk behoeft de serie over de vier leuke jonge dames geen introductie, maar voor de mensen die op maandagavond altijd andere verplichtingen hebben en dus niet voor de buis kunnen hangen, nog even in het kort...

Julia's Tango volgt het verhaal van vier eigenzinnige jonge vrouwen die een nieuw avontuur aangaan in Buenos Aires: ze beginnen er een bed & breakfast. Ze hebben elkaar én de bruisende Argentijnse stad nodig om te ontdekken hoe ze in het leven staan en wie ze werkelijk zijn. Want hoe ver je ook reist, je komt jezelf altijd tegen...

In het tweede seizoen van Julia's Tango komen de persoonlijke levens van Julia (Kim Pieters), Marjolein (Peggy Vrijens), Pia (Tina de Bruin) en Jacqueline (Miryanna van Reeden) onder zware druk te staan. Zó erg zelfs, dat hun onderlinge vriendschap en het voortbestaan van de bed & breakfast in gevaar komt. De vrouwen zullen daarom concessies moeten doen en krijgen lang niet allemaal wat ze willen.

Julia's Tango seizoen 2 - 12 afleveringen op een 3 DVD-box
Consumentenadviesprijs: 19,99 euro 
Lengte: meer dan 8,5 uur! www.juliastango.nl
 

Ze.nl mag 3 DVD-boxen van Julia's Tango seizoen 2 weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een DVD-box. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: In welke succesvolle Nederlandse film over de liefde speelt Miryanna van Reeden de hoofdrol?
 
Mail je antwoord voor 4 juni naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.