Cabrio Ladies voor het goede doel

Vrije tijd door Marieke_B

De goede doelen die deze dag extra onder de aandacht worden gebracht zijn KWF Kankerbestrijding & Pink Ribbon. Het is de bedoeling dat de deelneemsters, ieder op een eigen wijze, de goede doelen onder de aandacht brengen en zoveel mogelijk geld inzamelen voor de goede doelen van dit jaar. Er worden prijzen uitgeloofd voor 'de ludiekste actie' en 'het hoogste bedrag dat is opgehaald' voor de goede doelen van dit jaar. Fun & Fundraising is immers het motto van Stichting Cabrio Ladies!

Een tour naar de mooiste plekjes in Nederland
vóór en dóór vrouwen in cabrio's.
Op een aangename manier stilstaan bij zaken
die ons allemaal kunnen raken.


De start van de Cabrio Tour zal plaatsvinden vanaf landgoed 'De Wildenborg' te Breda, waar de dames gastvrij ontvangen worden door de firma Eclectic. Om 11.30 uur zullen de dames in hun prachtige cabriolets vertrekken. Onderweg zullen zij verschillende uitspanningen aandoen voor een hapje en een drankje, om uiteindelijk rond 17.30 uur te finishen bij kasteel 'Henkenshage' in Sint-Oedenrode, waar het diner en het aansluitend feest voor de deelneemsters en de genodigden plaats zal vinden.

Kortom: genoeg te zien, beleven en te genieten!
 
Ben je nieuwsgierig naar Stichting Cabrio Ladies of de door haar georganiseerde Tour, kijk dan op de Hyves, Web-log of website!

Voor een inschrijfformulier en alle vragen over de tour en inschrijving kun je contact opnemen via cabrioladies@gmail.com.

Een filmpje van de Tour van vorig jaar kun je hieronder bekijken: