Seks & relaties / Relaties
Relaties

Jouw film over de liefde op tv!

Een artistiek filmpje of een rauw filmpje vol emotie, het mag allebei. Humoristisch, bloedspannend of dramatisch, alle genres zijn toegestaan. En of je het filmt met een 16mm camera of met je digitale fotocamera maakt ook niet uit. Als het maar bijzonder is.

Je kunt het filmpje op de site zetten of opsturen. Je zou bijvoorbeeld een videodagboek kunnen maken over je eigen ervaringen. Of vrienden of kennissen filmen. Een muzieknummer of gedicht op de site zetten is ook mogelijk. Misschien wint je filmpje wel, ontvang je 1000 euro en wordt jouw filmpje uitgezonden (als je dat zelf wilt natuurlijk).

Café de Liefde wordt deze zomer op Nederland 2 uitgezonden. In het programma wordt er aandacht besteed aan verschillende thema's rond de liefde, zoals vreemdgaan, kinderwens en mooie en minder mooie kanten van de liefde.

Stuur je filmpje naar VPRO Cafe de Liefde Postbus 11, 1200 JC Hilversum of upload het op de site en voorzie het van het steekwoord 'competitiefilmpje'.

Het filmpje mag maximaal 5 minuten lang zijn en de deadline is 1 juli. Het winnende filmpje wordt woensdag 9 juli bekend.