Beautytips van top tot teen

Media door Redactie Ze.nl

Het boekje heeft een mooie titel: Beautytips van top tot teen. Van top tot teen? Dat mag ook wel, want het zijn er in totaal duizend-en-één. De tips zijn onderverdeeld in de categorieën huidverzorging, het gezicht en haarverzorging. Andere categorieën zijn een mooi lichaam, natuurlijke schoonheid en speciale gelegenheden. Onder speciale gelegenheden wordt onder andere verstaan hoe je mooi op de foto kan staan of hoe je mooi kan zijn als je zwanger bent.

Een paar beautytips als tipje van de sluier:
Voor een mooi lichaam (nr. 678):
In plaats van een dure massage in een schoonheidssalon, creëer je je eigen rugmassage door op een paar gebruikte tennisballen te gaan liggen, die je onder je billen of onderrug legt. Buig je knieën en zet je voeten plat op de grond en rol met je rug over de tennisballen heen en weer om de spanning eruit te masseren.

Voor je gezicht (nr. 201):
Een tandenborstel is prima geschikt om je wenkbrauwen mee te borstelen nadat je ze hebt ingetekend met potlood. Het borstelen maakt je haartjes niet alleen gladder, het vervaagt de potloodstreepjes ook enigszins zodat je wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.

Voor je natuurlijke schoonheid (nr. 864):
Artisjok is een van de oudste medicinale planten die wordt gebruikt om de huid en het lichaam mee te ontgiften. Het blad van de artisjok bevat de stof cynarine, die de productie van spijsverteringsenzymen stimuleert en zo helpt afvalstoffen af te scheiden.

In het register kun je van A(ambeien) tot Z(wangerschapsstrepen) allerlei begrippen opzoeken. Daar zie je hoe divers de tips zijn! Van suggesties voor een mooie huid tot het creëren van je eigen kuuroord. Zeer beknopt, en dus lekker leesbaar. Het is echt de ultieme beautybijbel.

Titel: Beautytips van top tot teen
ISBN: 9789044714500
Prijs: 10,95 euro
Uitgeverij: Deltas