Lees dit boek en word onweerstaanbaar

Media door Redactie Ze.nl
Het boek heet Zo word je onweerstaanbaar en is geschreven door Lisa Helmanis. Het belooft je zó charmant te maken, dat je bij ieder feestje een verpletterende indruk achterlaat. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Eerst even lezen natuurlijk.

Wat zo leuk is aan het boek is dat het bomvol staat met handige tips, lijstjes en quotes. Er is een overvloed aan informatie die ook nog bijzonder praktisch is. Je vindt er uitleg over lichaamstaal en handige tips over wat kleding nou precies over jou zegt. Ook de vijf gouden regels om een charmante vrouw te worden vind je in dit boek.

Heel fijn is dat het lekker helder wordt opgeschreven. Even een voorproefje. In het hoofdstuk 'een blik op de mannelijke geest' staat een perfecte uitleg over flirten:

'Flirten tijdens een voetbalwedstrijd, wanneer je alle kinderen om je heen hebt of wanneer je partner hoofdpijn heeft, werkt natuurlijk niet. En het lijkt misschien intiem om in bed te flirten, maar dan denkt je partner waarschijnlijk alleen dat je zin in seks hebt. Goed flirten heeft niets te maken met een verbale worstelpartij tussen de lakens, maar betekent een ondeugende uitwisseling vol aandacht over en weer.'

Er zijn momenten dat je even geen zin hebt in een zwaar boek. Dan is dit boek een uitkomst: het is leerzaam en lekker makkelijk te lezen. Ook leuk als cadeau voor een jarige vriendin!

Titel: Zo word je onweerstaanbaar
ISBN: 9789044717587
Prijs: 16,95 euro
Uitgeverij: Deltas