Lifestyle / Celebs
Celebs

Toch relatie ontstaan uit De Bachelor

Bachelor Lars verkoos de Zoetermeerse Karin boven de mooie Mariëlla, die nu een relatie heeft met één van Lars’ beste vrienden, Sven!

“Daar zat ik wel mee”, vertelt de runner-up. “Een week na de opnames zijn Lars en ik uit eten geweest in Nederland. We praatten over waarom hij mij niet had gekozen. Een grote misser, vond ik. Eigenlijk was ik heel boos op hem.” Maar achteraf is Mariëlla blij dat Lars haar niet gekozen heeft. “Toen ik in Nederland uit eten ging met Lars, was het meteen al anders”, vertelt ze. “We zaten daar in Curaçao toch op heel romantische plekjes, en hier was alles weer gewoon.” Korte tijd later sprak Mariëlla met Lars en zijn vrienden af, toen de klik met Sven ontstond. “Met hem klikte het meteen. Ik had de hele avond leuk contact met hem, iets speciaals, een tinteling, iets wat je met weinig mannen hebt.”

Dat het tussen Lars en Karin niets geworden is, had Mariëlla wel verwacht. “In de gesprekken die ze na de laatste rozenceremonie voerden, bleek al dat het toch niks kon worden. Ze zaten ook niet als verliefd stel in het vliegtuig terug. Ik geloof dat ze nog wel een paar dates in Nederland hebben gehad, maar de passie bleef weg.”

Volgens Mariëlla is Lars helemaal oké met de relatie tussen haar en Sven. “Je moet het maar zo zien: ik deed mee aan het programma om de liefde te vinden, en die heb ik gevonden. Alleen niet met de bachelor.”