?Ryan Dunn is niet echt dood?

Celebs door Redactie Ze.nl
Het auto-ongeluk en de daarop volgende dood van Ryan zouden beide vooropgezet zijn, om reacties te peilen voor een nieuwe film. Entertainmentwebsite TMZ berichtte hierover. Al snel na het nieuwsbericht ontstond er hysterie op Twitter, maar van de speculaties lijkt niets waar te zijn. Volgens verschillende media is autopsie op Ryans lichaam op dit moment in volle gang. Hoe het bericht de wereld in gekomen is, is onduidelijk.

Naast dit bizarre bericht waren de reacties op de dood van Ryan Dunn uiteenlopend. Mensen waren vooral geschokt over de vermoedens dat Ryan dronken achter het stuur gezeten zou hebben. Jackass-collega Bam Margera maakte zich hier woedend over, toen de Amerikaanse filmcriticus Roger Ebert liet doorschemeren dat het erg dom was van Ryan om met een slok op de rijden. Deze tweet schoot Bam in het verkeerde keelgat: “Ik heb zojuist mijn beste vriend verloren. Ik heb de hele dag hysterisch gehuild en stuk stront Roger Ebert heeft het lef om dat te schrijven!”, twitterde hij. De beste vriend van Bam zat bij Ryan in de auto en overleed ook bij het ongeluk.

Wat nu precies de oorzaak van de crash is, is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat Ryan uren voor het ongeval alcohol had gedronken met vrienden, en dat hij de bestuurder was van de Porsche en veel te hard reed.