Rafaëlla is biseksueel

Celebs door Redactie Ze.nl
De 27-jarige zangeres, bekend van haar winst van Idols in 2006 en haar deelname aan The Voice of Holland vorig jaar, onthulde dit maandag in het AD. “Ik dacht in eerste instantie dat ik honderd procent lesbisch was. Dat bleek genuanceerder te liggen. Mannen vind ik ook leuk, maar in mindere mate dan vrouwen. Kijk, als vrouw heb je af en toe gewoon een man nodig, toch?”

Voordat Rafaëlla meedeed met Idols had ze drie jaar lang een relatie met een vrouw. Ook heeft ze een relatie gehad met een man, Paul van der Vlugt, waarmee ze een dochtertje heeft gekregen (Beautifull Hope). “Mijn inmiddels ex-echtgenoot was daarvan op de hoogte en hij heeft er nooit moeilijk over gedaan.”

Rafaëlla’s moeder is Jehova’s getuige en streng gelovig, de twee hebben weinig contact. “Mijn moeder weet officieel van niets,” vertelt Rafaëlla. “Geen idee of ze mijn levenshouding zou afkeuren, maar haar reactie interesseert me niet. Veel mensen, en zij vermoedelijk ook, snappen toch niet waarom iemand voorkeuren heeft voor een partner van hetzelfde geslacht.”