Aanrijding Ruben Nicolai op tv

Celebs door Redactie Ze.nl
Tijdens opnames van het programma (hoe ironisch) De Slechtste Chauffeur Van Nederland, raakte Ruben gewond. Hij werd aangereden door één van de kandidaten. Toen een kandidaat op het gaspedaal trapte, in plaats van op de rem, ging hij in een bocht rechtdoor. Nadat hij een scheidingswand ramde, reed hij in op Ruben en een cameraman die naast hem stond.

De cameraman kwam er vanaf met een scheurtje in zijn lip en verwondingen aan zijn enkel, maar Ruben kreeg een klap tegen zijn hoofd. Hij is zelfs even buiten bewustzijn geweest en moest een nacht doorbrengen in het ziekenhuis. Gisteren mocht hij weer naar huis. Het gaat alweer beter met hem, hoewel hij nog wel een paar dagen rust zal moeten houden.

In De Slechtste Chauffeur Van Nederland komen de rijvaardigheden van de, zoals de titel al zegt, slechtste chauffeurs van Nederland aan bod. De opnames vonden plaats op het terrein van de vroegere luchtmachtbasis bij Enschede. Of de veroorzaker van het ongeluk daadwerkelijk de slechtste chauffeur van Nederland is, moet blijken tijdens de uitzendingen.

De Slechtste Chauffeur van Nederland wordt vanaf 17 mei uitgezonden bij BNN.