Rihanna winkelt in seksshop

Celebs door Ze.nl

De assistent van Rihanna werd gezien toen hij de sekswinkel verliet met twee zwarte tassen. Volgens een woordvoerder moest hij ervoor zorgen dat er geen klanten in de winkel zouden zijn, zodat Rihanna ongestoord kon winkelen. "Ik kan niet vertellen wat Rihanna in de winkel deed of wat ze gekocht heeft, dat is geheim," vertelt hij aan de Daily Mail.

Rihanna is momenteel in Australië voor haar Last Girl On Earth-tour. Het gerucht gaat dat ze zaterdag zal optreden tijdens Mardi Gras, het gay-festival van Sydney.

De laatste clip van de 23-jarige zangeres, S&M, heeft voor veel ophef gezorgd. De clip is in elf landen verboden. Bovendien is er veel kritiek op haar kledingstijl en het feit dat ze op het podium vaak opvallende, nietsverhullende outfits draagt. Zelf zegt ze hierover: "Wat is dat toch, dat mensen niet kunnen wachten om iets negatiefs te zeggen. Zo hypocriet. Er is altijd wel iemand die het niet leuk vindt wat je doet."

"Mensen vinden me te sexy, en op de een of andere manier hebben ze daar last van. Meiden houden er niet van om andere vrouwen sexy gekleed te zien, het is waarschijnlijk intimiderend voor ze. Dat bedoel ik niet verwaand, het is gewoon stom, echt onzin. Ik ben een jonge vrouw, ik ga graag naar clubs. Het zijn vooral vrouwen die kritiek hebben, maar ze moeten eerst hun eigen leven eens onder de loep nemen. Veel mensen hebben het lef niet om zichzelf te confronteren."