Bridget op rode loper bij Oscars

Celebs door Ze.nl
Bridget is gisteren vertrokken naar Hollywood. In de nacht van zondag 27 op maandag 28 februari presenteert ze de Film1 Oscar Night. Ze doet verslag vanaf de rode loper en blikt vooruit op de uitreiking. Niet alleen mag de lucky bastard verslag doen van het grootste filmevenement ter wereld, ze mag dit ook nog doen in een jurk van Jan Taminiau.

De 36-jarige actrice is erg blij met wat ze mag gaan doen. "Er heeft nog nooit een Nederlandse ploeg gestaan, dus het is heel erg stoer," zei ze gisteren voordat ze wegging. "We zijn de enige Nederlandse ploeg die er mag staan, daar zeuren we al jaren om." Bridget staat met haar ploeg tussen de Amerikaanse zenders ABC en E!, twee van de grootste zenders die op celebs gericht zijn. "Ik weet niet of ik ze allemaal voor de camera krijg, maar ik krijg ze in ieder geval allemaal te zien!"

Verder heeft Bridget zich netjes verdiept in de genomineerden van dit jaar. "Ik heb bijna alles gezien! Sommige dingen die in Nederland nog niet uit zijn moest ik downloaden, maar dat mocht wel een keer, toch?" Na de ceremonie zal Bridget meteen weer op het vliegtuig stappen. "Terug naar mijn zoontje, dat is het belangrijkst."

De Oscar-uitreiking is voor iedereen te zien op Film1, ook voor niet-abonnementhouders. Gaan jullie kijken?