Vader Miley Cyrus maakt zich zorgen

Celebs door Redactie Ze.nl
Miley werd op haar achttiende verjaardag gespot met een waterpijp, gevuld met de drug salvia. Billy Ray heeft het hier ontzettend moeilijk mee. "Ik vrees voor haar," zegt hij in het Britse GQ Magazine. "Ze heeft veel mensen om haar heen die haar in gevaar brengen. Ik weet dat ze achttien is, maar als haar papa wil ik haar graag helpen, ervoor zorgen dat ze geen gevaar loopt."

Dat veel jongeren weleens experimenteren met drugs, is voor Billy Ray geen goed excuus. "Ik heb vroeger ook stomme dingen gedaan. Dat doe ik nog steeds. Maar het is anders als je het ziet gebeuren met je kleine meid."

De serie Hannah Montana, waarin Miley de hoofdrol speelde, is volgens Billy Ray de schuld van alles. "Het heeft mijn gezin kapotgemaakt," zegt hij. "Als ik kon, zou ik alles in een oogwenk ongedaan maken."

Billy Ray ziet de toekomst van zijn dochter somber in en maakt in het interview een vergelijking met de overleden seksbom Anna Nicole Smith: "Je ziet de ramp al van een afstand aankomen." Gelukkig ziet Miley de gevolgen van haar gedrag wel in, dus of haar levensstijl echt zo extreem gaat worden als die van Anna Nicole, is nog maar de vraag.