Robert Jensen ontslagen!?

Celebs door Redactie Ze.nl

Jensen en Jan Paparazzi werden vorig jaar gevraagd om een ochtendshow te maken om een jonger publiek naar radio Veronica te trekken. "Ik zal jullie precies vertellen hoe het is gegaan," aldus Jensen in een openhartige video op zijn website. "Ik ging doen wat ik altijd doe: een hoop lol maken en de beuk erin!"

Jammer genoeg was niet iedereen daar blij mee. "Onze ochtendshow werd het meest gedownload, maar er was wel een dingetje... Mensen die het leuk vonden wat wij deden, vonden de muziek van radio Veronica niet leuk. En de mensen die de muziek wél leuk vonden, vonden mij niet leuk."

Radio Veronica besloot de oudere luisteraars tevreden te houden. "En daar pas ik niet bij," aldus de dj. "We zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Ik heb het daar super gehad. Maar ik pas niet goed bij wat zij doen. Soms is dat gewoon zo."

Donderdag werd bekend gemaakt dat de ochtendshow per direct zou stoppen. De geruchten gingen dat Jensen steeds makkelijker werd wat betreft de show, maar Ab Trik, algemeen directeur van Sky Radio Group, heeft laten weten dat dat niet het geval is. "Jensen maakt op professionele manier radioprogramma's. Hij maakte de programma's altijd live, op één keer na. En dat gebeurt overal wel eens."