Lifestyle / Celebs
Celebs

Finalisten TVOH bekend

De zeer getalenteerde Kim de Boer liet de jongste deelneemster achter zich, Shary-An Nivillac. Coach Angela Groothuizen had het moeilijk met de beslissing: "Shary-An verdient het podium." Toch kreeg Kim de voorkeur. Het publiek steunde die beslissing.

Topfavoriet Ben Saunders stuurde Ester Nijhove naar huis. Roel van Velzen roemde de Rotterdamse dame om haar werklust en gedrevenheid, maar gaf "natuurtalent" Ben uiteindelijk de voorkeur. Ook de kijker stemde massaal voor Ben.

Jennifer Ewbank moest haar meerdere bekennen in Pearl Josefzoon. Coaches Nick & Simon kozen voor haar stabiliteit en vakmanschap, net als de kijker.

Jeroen van der Boom liet vooral blijken erg trots te zijn op zijn kandidaten. Het team koos voor de artiest die onderscheid maakte met haar stem. "Het publiek zal een artiest horen die ze meteen herkennen. Leonie." Voor Anne Hoogendoorn stopt het avontuur hier. Ook het publiek steunde Jeroen in zijn beslissing.

De vier finalisten lieten na de uitslag hun debuutsingle horen, die te downloaden is via de website. Zondag schuiven de vier toppers aan bij het RTL-programma Live4You.